Hoe onverwoestbaar is onverwoestbaar? Bekijk het zelf in de unboxing van Vodafone


Ondernemers die in de bouw werken weten dat het niet altijd eenvoudig om bereikbaar te blijven. Dat komt vooral doordat smartphones doorgaans vrij kwetsbaar zijn en het er op de gemiddelde bouwplaats vrij ruw aan toe kan gaan. De kans op schade door stof, water, schokken of stoten ligt dan ook aanzienlijk hoger dan in het normale dagelijks leven.

Maar voor elk probleem is een oplossing en in dit geval heet die oplossing de Sonim XP7.

De onverwoestbare Sonim XP7

De Sonim XP7 is een extreem robuuste Android-smartphone die prima tegen een stootje kan en stof- en waterdicht is. De nieuwe telefoon is speciaal ontworpen om zelfs in de meest zware omstandigheden te functioneren en het toestel kan dankzij de speciale constructie en het gebruik van rubber impacts tot 30G, trillingen tot 500 Hz en vallen vanaf een hoogte tot 2 meter overleven. De XP7 is bovendien uitgerust met een 4800mAh-batterij waarmee de telefoon dagen op een enkele batterijlading worden gebruikt. Zo blijf je dus echt altijd bereikbaar.

Alleskunner

Wie denkt dat Sonim alleen aan de robuustheid van het toestel heeft gedacht heeft het mis. De XP7 is dankzij een krachtige Snapdragon 400 quadcore-processor een echte alleskunner die meer dan voldoende snelheid aan boord heeft om alle dagelijkse taken uit te voeren. De telefoon beschikt bovendien over een 8-megapixel camera waarmee vooral bij daglicht vrij goede foto’s gemaakt kunnen worden en met 16 GB opslaggeheugen is er voldoende ruimte om voor alle belangrijke apps die tijdens een werkdag benodigd zijn. De XP7 heeft verder 4G-ondersteuning, snel internetten is dus mogelijk, en het toestel weegt ondanks de stevige constructie maar 290g.

Beschikbaarheid

De Sonim XP7 is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Vodafone en het toestel wordt gratis meegeleverd met een 2-jarig Red Business abonnement. Met zo’n abonnement krijg je naast de telefoon zelf maandelijks 2 GB data in Nederland, 1 GB data in 43 voordeellanden en kun je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en alle voordeellanden. Tot slot wordt er ook een gratis diefstalverzekering gegeven van 12 maanden gegeven en zit er drie jaar garantie op het toestel.